Zonnepannen

Innoverend
De Smartroof zonnepannen zijn dakpannen met een integratie van een fotovoltaïsch element, ideaal bij renovatie en nieuwbouw.
Dit efficiënt modulair systeem is uiterst eenvoudig te installeren en is de enige dakstructuur die zichzelf terugverdient (± 10 jaar). Een kwalitatief product ontwikkeld en geproduceerd in België.

Esthetisch
De Smartroof zonnepannen worden volledig in het dak geïntegreerd. Er is geen onderstel of een andere speciaal bevestigingmiddel vereist. Hierdoor ogen de fotovoltaïsche elementen heel esthetisch en natuurlijk op het dak. Het volledige dak kan worden afgewerkt naast de zonnepannen met traditionele keramische pannen van verschillende bekende producenten.


Energieopslag
Met de Smartroof zonnepannen en voldoende batterijcapaciteit — en indien noodzakelijk met een generator — kan een volkomen onafhankelijkheid van het net worden bekomen. Via batterijen kan de overtollige energieproductie door de Smartroof zonnepannen, opgeslagen worden om zodoende tijdens de dag en nacht of bij stroomuitval de noodzakelijke apparaten van stroom te voorzien.

Uiteraard kunt u na het bezoeken van deze site vrijblijvens meer informatie en/of een offerte aanvragen.
U kunt ons mailen via info@jdegroot.nl of natuurlijk ook direct bellen op 071-5600575.

 

 

 

 

Folder Zonnepan Smartroof