VKB regeling voor kleine bedrijven

J. de Groot is buiten een erkend elektrotechnisch en erkend beveiligingsbedrijf ook erkend VKB bedrijf 2014.

VKB staat voor Veiligheid Kleine Bedrijven. Voor u als ondernemer heeft u nu de kans om 50% minder te betalen, met een max van €  1000,00 als u investeert in veiligheid.

U leest het goed, minder te betalen, zelfs de subsidie wordt geregeld door ons. U hoeft hier dus niets aan te doen. Alles wordt geregeld!

Er zijn catogorieën beveiligingsmaatregelen samengesteld. Deze catogorieën zijn onderverdeeld in meerdere pakketten.
Hieronder staan de basis pakketten voor inbraak detectiesystemen en voor camerasystemen.

U heeft al een inbraak paneel bestaande uit een touchscreen bedienpaneel, 2 detectoren, 4 deurcontacten, sirene en flitslicht compleet geïnstalleerd inclusief doormelding naar een meldkamer voor € 699,50

of een camerasysteem met 2 camera's, recorder en een 17" monitor voor € 750,00 en dit alles compleet geïnstalleerd.

Hoe werkt de regeling:
Kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen en maximaal 10 medewerkers per vestiging) kunnen een gratis veiligheidsscan laten uitvoeren door een CCV geselcteerde scanner. Ondernemers die op basis van deze veiligheidsscan investeren in beveiligingsmaatregelen, kunnen de helft van hun investering vergoed krijgen tot een maximum van € 1000,00.

Komt  mijn bedrijf in aanmerking voor de aanpak VKB?
De nieuwe aanpak veiligheid kleine bedrijven is bedoeld voor ondernemingen met maximaal 5 vestigingen, met ieder maximaal 10 fulltime medewerkers. De vergoeding wordt toegekend aan bedrijven op basis van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Verenigingen en stichtingen zijn uitgesloten van deelname.

Hoe kom ik in aanmerking voor de vergoeding
Als u op basis van VKB-scan kiest voor een van de vaste pakketten met veiligheidsmaatregelen, wordt de helft van uw investering (tot een maximum van 1000 Euro) vergoed vanuit de aanpak veiligheid kleine bedrijven. Alleen pakketten en losse producten die speciaal geselecteerd zijn voor de aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven komen in aanmerking voor de vergoeding (d.w.z. de helft van uw investering, tot een maximum van 1000 Euro). Als u hiervan gebruik wilt maken, moet u eerst een veiligheidsscan laten uitvoeren.

Tot wanneer kan ik aanspraak maken op deze subsidie:
Zolang er geld beschikbaar is  bij het CCV. Dit kunt u nakijken op de site van CCV veilig ondernemen.

Bent u geïnterreseerd in deze regeling?
Bel dan naar J. de Groot op telefoonnummer 071-5600575 of mail uw gegevens naar info@jdegroot.nl en laat u informeren over deze mogelijkheid.

Ook kunt u informatie op de  de site van CCV . Op deze site kunt u tevens zien hoeveel subsidie er nog beschikbaar is.


 

  • uneto
  • veb
  • ncp
  • vca
  • hokjes
  • erkend