Zwem en Polo Club Alkemade nieuw tenue.

De Zwem en Polo Club Alkemade heeft de firma J. de Groot Elektrotechniek & Beveiliging voor de komende 5 jaar als nieuwe hoofdsponsor. 

Afgelopen zaterdag bij de start van de waterpolo competitie 2016-2017 en het beker programma liepen de jeugd, seniorenleden en begeleiders van ZPCA er allemaal gelikt bij in hun nieuwe outfit.

Directeur Patrick van der Meer, zelf een enthousiast poloër in zijn jonge jaren en momenteel begeleider van een jeugdteam heeft het mogelijk gemaakt dat we er weer picobello bij lopen, aldus voorzitter Ed Bongers. Alle deelnemers aan wedstrijdsport en de trainers en begeleiders hebben een nieuw tenue en een tas gekregen. We zijn er vanzelfsprekend heel erg blij mee.

De firma J. De Groot Elektrotechniek & Beveiliging ondersteunt onze vereniging al enkele jaren als lid van de stichting Zwemsupport, maar heeft er nu een schep boven op gedaan. Het team dat als eerste de competitie mocht aanvangen is met Patrick en Ed op de foto gegaan als bezegeling van de nieuwe verbintenis.