Intercom- en videofooninstallaties

Intercominstallatie

Deurcommunicatie is er in vele merken en systemen. Van een simpele - één op één set - voor een woning tot en met de meest complexe systemen voor woontorens en grote appartementencomplexen aan toe, J. de Groot heeft voor elk gebouw de passende oplossing.

Vaak is voor het installeren van een nieuw intercomsysteem of voor het vervangen van een verouderd intercomsysteem een werkopname het juiste begin van een passende offerte.

Deurcommunicatie met audio en video

Omdat J. de Groot veel ervaring heeft met het installeren van intercomsystemen weten we ook de voor- en nadelen van diverse systemen. De systemen waar J. de Groot een voorkeur voor heeft is "Ritto" en "Comelit". Deze systemen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

J. de Groot heeft bij verschillende verenigingen van eigenaren intercominstallaties geleverd en gemonteerd. De intercominstallatie kan ook geleverd worden met camera en het binnentoestel met beeld Eventuele koppelingen met domotica behoort ook tot de opties.

Wilt u weten wat J. de Groot met betrekking tot het leveren en installeren van een intercom installatie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jdegroot.nl of bel ons op 071-5600575 voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.