Camerasystemen

Camera toezicht is niet meer weg te denken. Op elke hoek van de straat, in het verkeer, op scholen en in openbare gebouwen zijn camera's aanwezig. In het verleden waren d'r enkel analoge camera's. Het beeld kwaliteit was, in tegen stelling tot de hedendaagse kwaliteit ronduit slecht te noemen. Tegenwoordig leveren we enkel digitale z.g. IP cameras. Wat vroeger met 720 pixels de standaard was gaan we nu probleemloos naar de 8Mpixels! 

Deze "nieuwe" systemen zijn via internet bereikbaar, 24/7 zichtbaar op uw telefoon, tablad of computer. Het "terug" kijken van beelden is in een handomdraai gebeurt. Steeds meer gaan we naar cameras met "K.I" kunstmatige inteligentie, wat eigenlijk inhoudt, herkenning van bv. mens en dier. Daarbij kunnen cameras gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een inbraak installatie.

Wij leveren en installeren in de basis 2 merken camera,s, Dahua en Mobotix. Andere merken zijn op aanvraag uiteraard ook mogelijk. Dahua is een gerenomeerd Chinese fabriekant, de nummer 3 van de wereld, Mobotix is daarentegen een duitse fabrikant en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit.