Brandmeld- en Ontruimingssystemen

J. De Groot Beveiliging BV is erkend Hertek dealer. We hanteren de Hertek Penta voor de iets grotere projecten. Daarnaast realiseren en onderhouden wij ook Siemens en Notifier.

Een brandbeveiligingsinstallatie detecteert in een vroeg stadium een brandmelding. Daarbij waarschuwt deze installatie de aanwezige personen in het gebouw waardoor er in een vroeg stadium op een veilige wijze gevlucht en gehandeld kan worden. Zeker voor een brandbeveiligingsinstallatie geldt dat deze correct moet functioneren tijdens uw aanwezigheid, maar zeker tijdens uw afwezigheid. Wist u dat 90% van alle bedrijven waar een brand is geweest failliet gaat!

Ongeacht of het u verplicht gesteld wordt vanuit het gebruiksbesluit of het aanbrengen van een brandmeldinstallatie een eigen wens is, een brandbeveiligingsinstallatie dient geïnstalleerd te worden door een erkend installatiebedrijf voor brandmeldinstallatie. J. de Groot Beveiliging BV is een erkend installatie en onderhoudsbedrijf op het gebied van brandmeldinstallaties.

Wij zijn erkend leverancier en partner van Hertek brandbeveiliging. Daarbij zijn wij leverancier voor Norifier en Siemens. Deze partnerovereenkomsten garanderen u een correct werkende brandmeldinstallatie.


 

Ontzorgen, bij een brandmeldinstallatie komt meer kijken dan alleen de installatie. Denk hierbij aan wetgeving, de brandweer, maar ook uw verzekeraar kan een brandbeveiligingsinstallatie eisen. Daarbij komt niet alleen het verplichte jaarlijkse onderhoud maar ook de verplichte maandelijkse controles. U kunt de maandelijkse werkzaamheden uiteraard zelf doen, maar dat is niet altijd wenselijk. Voor al deze verplichtingen kunt u ook ons inschakelen, u doet uw werk, wij het onze, ontzorgen een visie van J. de Groot  Beveiliging B.V..

Wilt u weten wat wij met betrekking tot het leveren en installeren van een brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jdegroot.nl of bel ons op 071-5600575 voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.