Inbraakbeveiliging


Voor inbraakbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een NCP erkend gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij zien een sterke toename in onze particuliere klantenkring. Daarnaast zien wij een toename van specifieke beveiligingseisen bij onze zakelijke klanten. Waar de zakelijke klant voorheen enkel inbraakbeveiliging wenste, wordt er tegenwoordig meer en meer geïnvesteerd in totaal oplossingen. Hierbij moet u denken aan geïntegreerde branddtectie of geïntegreerde toegangstechniek.

Voor nieuwe installaties voor de professionele particuliere en de zakelijke sector hanteren wij de gehele lijn van NetworX inbraak beveiligingsinstallaties. NetworX is niet alleen het meest verkochte beveiligingssysteem van de wereld, maar zeker ook het meest gebruiksvriendelijke beveiligingssyteem. Daarbij staat wij ook ons mannetje bij de oudere MicroS CMK versies, de Networker tot de oude en huidige Galaxy beveiligingssytemen.

Wij zullen er alles aan doen om de kwaliteit van het product op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Uiteraard is een juiste en correcte benadering van deze beveiligingsproducten hiervoor een pre. Neem daarnaast onze professionele 24-uurs service organisatie, een correcte installatie en onze klantvriendelijke afhandeling.

Tevens kunnen wij ook het onderhoud van uw inbraakbeveiligingsinstallatie verzorgen.

Wilt u weten wat J de Groot met betrekkening tot het leveren en installeren van een inbraakinstallatie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jdegroot.nl of bel ons op 071-5600575 voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.