Inbraakbeveiliging


Voor inbraakbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een Kiwa erkend gecertificeerd beveiligingsbedrijf en installeren we dus ook Alarminstallaties die door verzekeraars vereist zijn.

Wij zien een sterke toename in onze particuliere klantenkring. Daarnaast zien wij een toename van specifieke beveiligingseisen bij onze zakelijke klanten. Waar de zakelijke klant voorheen enkel inbraakbeveiliging wenste, wordt er tegenwoordig meer en meer gevraagd naar totaal oplossingen. Hierbij moet u denken aan geïntegreerde branddtectie of geïntegreerde Toegangs techniek. Met onze alleskunner "Ksenia" realiseren we tevens sturingen voor bijvoorbeeld verlichting, zonwering, rolluiken, integratie van verwarming en kunnen we koppelen met KNX (een Domotica platform, inteligentie in gebouwen) etc..

Voor nieuwe installaties voor de professionele particuliere en de zakelijke sector hanteren wij Ksenia, NetworX en Risco inbraak beveiligingsinstallaties. Ksenia is onze alleskunner, NetworX is het meest verkochte beveiligingssysteem van de wereld, en de Risco ons standaard alarmsysteem voor de meeste particulieren. Tevens staat wij ook ons mannetje bij de oudere MicroS CMK versies, de Networker tot de oude en huidige Galaxy beveiligingssytemen.

Wij zullen er alles aan doen om de kwaliteit van het product op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Uiteraard is een juiste en correcte benadering van deze beveiligingsproducten hiervoor een pre. Neem daarnaast onze professionele 24-uurs service organisatie, een correcte installatie en onze klantvriendelijke afhandeling.

Tevens kunnen wij ook het onderhoud van uw inbraakbeveiligingsinstallatie verzorgen.

Wilt u weten wat J de Groot met betrekkening tot het leveren en installeren van een inbraakinstallatie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@jdegroot.nl of bel ons op 071-5600575 voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.